avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taiere lemne din padurea personala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taiere lemne din padurea personala

Buna.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns .Detin padure personala 0.67h. As dori sa stiu care e procedura legala sa pot sa tau lemne din proprietatea personala.Trebuie facuti ceva pasi?este obligatoriu sa inchei ceva contract de paza ssu ceva cu ocolul silvic sau...?Multumesc
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
Florinelll89, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florinelll89 , utilizator 22:18, 9 Iunie 2022
Multumesc

ynocentta a scris:

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod silvic - prevederea privind incheierea unui contract pe 10 ani elenagabi elenagabi Va adresez rugamintea sa ma ajutati cu o lamurire in urmatoarea problema. Deţin, de circa doi ani, o suprafaţă de 3 ha de pădure, pentru care am încheiat ... (vezi toată discuția)
Furt de arbori din padurea mea ! bĂtaie de joc la adresa proprietarilor ... carolina21000 carolina21000 FURT DE ARBORI DIN PADUREA MEA ! BĂTAIE DE JOC LA ADRESA PROPRIETARILOR DE PĂDURI ! Codul Silvic e o bataie de joc la adresa propietarilor de paduri. Eu am ... (vezi toată discuția)
Din 2006 detin o padure ... dan.p.tgm dan.p.tgm rog opinie pentru urmatoarea speta : din 2006 detin o padure de 0,76 ha, platesc impozit si paza padure anual, potrivit unui contract cu ocolul silvic, ... (vezi toată discuția)