avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am trimis in mediul on-line poza de buletin și ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am trimis in mediul on-line poza de buletin și numărul de cont ...

Am trimis in mediul on-line poza de buletin și numărul de cont bancar unui angajator ,ce se poate întâmpla?
Bună dimineața!
Daca angajatorul este de bună credință și chiar vizează doar stabilirea unor relații de muncă, nu vi se poate întâmpla nimic, datele trimise sunt necesare pentru încheierea CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă angajatorul nu este de bună credință, ce se întâmplă ... traianpreda6@gmail.com traianpreda6@gmail.com Dacă angajatorul nu este de bună credință, ce se întâmplă cu poza după cartea de identitate și numărul de cont bancar trimise on-line. (vezi toată discuția)
Propunere de angajare dubioasa PETRA01 PETRA01 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie....Am aplicat pt un post de asistent (publicat pe Bestjobs) la o agentie imobiliara din strainatate. Ulterior am ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)