avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dacă angajatorul nu este de bună credință, ce se ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dacă angajatorul nu este de bună credință, ce se întâmplă ...

Dacă angajatorul nu este de bună credință, ce se întâmplă cu poza după cartea de identitate și numărul de cont bancar trimise on-line.
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 09:01, 14 Iunie 2022
Bună ziua,

Un răspuns concret la întrebarea dumneavoastră nu poate fi oferit întrucât ne întrebați ce poate face un angajator (pe care îl caracterizati ca având rele intenții) cu datele dumneavoastră.

Reaua lui credință se poate manifesta în mai multe feluri, însă acest lucru nu înseamnă că nu puteți sa ii cereți socoteala cu privire la modalitatea în care va folosește datele.

În calitate de persoana fizica sunteți protejat de legislația privind protectia datelor cu caracter personal.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2022
Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat
Numărul de cont bancar se folosește pentru plata salariului.
Numărul de cont bancar se folosește pentru plata salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am trimis in mediul on-line poza de buletin și numărul de cont ... traianpreda6@gmail.com traianpreda6@gmail.com Am trimis in mediul on-line poza de buletin și numărul de cont bancar unui angajator ,ce se poate întâmpla? (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Decontare facturi reincarcare telefon (fara abonament) groovejet groovejet - Daca o I.I. neplatitoare de TVA nu doreste sa incheie un contract de telefonie mobila, dar foloseste totusi telefon printr-un serviciul PrePay, poate deconta ... (vezi toată discuția)