avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca eu am facut cadastru inainte de a se face ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca eu am facut cadastru inainte de a se face cadastrul cu masuratori ...

Daca eu am facut cadastru inainte de a se face cadastrul cu masuratori prin satelit acum de ce nueste valabil cadastrul vechi si se remasoara iar cei 60 cm din spatele casei sunt atribuiti vecinului pentru ca nu am facut gard despartitor ? Cui trebuie sa ma adresez din forurile superioare de la centru pentru a sesiza ca este o ilegalitate ?
Cel mai recent răspuns: zinca iulian , utilizator 09:43, 15 Iunie 2022
Unui avocat , deschidere proces in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca vecinul intentioneaza sa ma deposedeze de cei 60 cm din ... morariu1957 morariu1957 Daca vecinul intentioneaza sa ma deposedeze de cei 60 cm din spatele casei eu neavind gard si a construit in prelungire casei mele anexe din caramida lipit de ... (vezi toată discuția)
Cadastru modificat - in anul 2005 se face de catre o persoana ... mihaiion1947 mihaiion1947 Cadastru modificat - In anul 2005 se face de catre o persoana autorizata de grad D, o dezmembrare de imobil, lot 1 si 2 total 15.05 m Sunt 2 frati, nu este ... (vezi toată discuția)
Buna , 1. deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal ... lost1989 lost1989 Buna , 1. Deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal gardul pe limita de propietate ( grantuire, mejda) care sa fie mejda/grantuirea intre 2 ... (vezi toată discuția)