avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, mă confrunt cu o situație destul de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, mă confrunt cu o situație destul de complicata. ...

Bună ziua, mă confrunt cu o situație destul de complicata. După căsătorie am omis schimbarea talonului auto! Între timp pe mașină respectivă mi-a fost pus sechestru asigurător dar am făcut cu Executorul Judecătoresc un angajament de plată și am obținut drept de folosință asupra mașinii. Idee e ca ar trebui să plecăm din țară luna următoare și nu știm cum să facem cu talonul mașinii. Nu îl pot schimba fiindcă nu mi se eliberează certificat fiscal. Pot ieși cu talonul p vechiu nume atata timp cât eu nu am permis ci doar dețin mașina? Sau care ar fi procedura legală?

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu automobil cu sechestru alex_ne alex_ne Buna ziua, Sunt executat silit pentru un credit pe care nu l-am platit la timp si mi se ia 1/3 din salar. Pe langa aceasta forma de executare mi s-a mai pus ... (vezi toată discuția)
Drept folosinta masina stancu ramona stancu ramona Buna seara ! Am avut o rata la banca pe care o perioada nu am reusit sa o achit si m au dat la executor judecatoresc . In momentul in care m am angajat mi a ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe autovehicul iulianpetrisor iulianpetrisor Buna ziua, numele meu este Iulian Petrisor, 23 de ani - Bucuresti. Pe data de 26.05.2020 am cumparat un autovehicul marca VW Polo. Contractul de vanzare ... (vezi toată discuția)