avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Intreb pentru urmatoare speta. Client fidel ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Intreb pentru urmatoare speta. Client fidel al bancii, ...

Buna ziua.
Intreb pentru urmatoare speta. Client fidel al bancii, cu multi ani in spate de plata a ratelor la timp, fara nici o intarziere. S- a incercat o relocare, dandu-mi demisia de la locul de munca( prin intelegere comuna) insa relocarea a picat si asa am ajuns fara loc de munca si in imposibilitatea de plata a ratelor. Am facut cerere de reesalonare insa mi a fost refuzata pe motiv ca incetarea raportului de munca a fost de comun acord cu societatea. Cu chiu cu vai am platit ratele insa acum urmeaza sa ma angajez pe un salariu probabil la jumatate fata de ceea ce aveam. Voi face bineinteles inca o cerere de restructurare pe fondul micsorarii venitului.
Acum intrebare mea este: daca si aceasta imi va fi refuzata, voi fi executat chiar daca am fost de buna credinta si am incercat sa cad la un acord cu banca astfel incat sa nu existe probleme?
Este un credit de nevoi personale.
Si inca o intrebare. In caz de executare se va face poprire pe salariu? Sau se pot indrepta si spre locuinta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 14:52, 9 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati o negociere cu ajutorul CSALB.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, situația mea este nu doar delicata dar și complicata, ... Guest24 Guest24 Bună ziua, situația mea este nu doar delicata dar și complicata, in legătură cu creditele de consum. Totul a început în 2022, in luna iunie am ... (vezi toată discuția)
Restanta la un credit ipotecar ContSters225225 ContSters225225 Buna ziua, Am contractat in 2008 un credit ipotecar pentru o garsoniera in capitala facut pe numele mamei mele eu cu sora mea fiind coplatitori la care din ... (vezi toată discuția)
Executarea silita george30 george30 nu am putut plati uncredit si s-a demarat actiunea de executare silita. In conditiile in care locuiesc cu parintii si nu posed aproape nimic ce se poate ... (vezi toată discuția)