Buna ziua.
Intreb pentru urmatoare speta. Client fidel al bancii, cu multi ani in spate de plata a ratelor la timp, fara nici o intarziere. S- a incercat o relocare, dandu-mi demisia de la locul de munca( prin intelegere comuna) insa relocarea a picat si asa am ajuns fara loc de munca si in imposibilitatea de plata a ratelor. Am facut cerere de reesalonare insa mi a fost refuzata pe motiv ca incetarea raportului de munca a fost de comun acord cu societatea. Cu chiu cu vai am platit ratele insa acum urmeaza sa ma angajez pe un salariu probabil la jumatate fata de ceea ce aveam. Voi face bineinteles inca o cerere de restructurare pe fondul micsorarii venitului.
Acum intrebare mea este: daca si aceasta imi va fi refuzata, voi fi executat chiar daca am fost de buna credinta si am incercat sa cad la un acord cu banca astfel incat sa nu existe probleme?
Este un credit de nevoi personale.
Si inca o intrebare. In caz de executare se va face poprire pe salariu? Sau se pot indrepta si spre locuinta?
Multumesc
Executarea silita
george30
nu am putut plati uncredit si s-a demarat actiunea de executare silita. In conditiile in care locuiesc cu parintii si nu posed aproape nimic ce se poate ... (vezi toată discuția)