avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecare de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecare de acasa

Bună ziua. Am si eu o problema, prietena mea are aproape 19 ani, dar are probleme in familie, parintii ei nu au mai lasat-o la scoala dupa prima luna de clasa a 12-a pe motiv ca trebuie sa aibe grija de fratele ei mai mic (mama ei sta acasa), nu are voie sa iasa afara singura, doar cand merge cu mama ei la cumpărături. Tatal ei a 'amenințat-o' ca va sta toata viața sa aibe grija de fratele ei. Ea ar vrea sa plece de acasa si sa se mute la mine (am 22 de ani), dar ii e frica ca poate veni poliția sa o duca inapoi acasa. Daca se muta la mine, am putea avea probleme cu poliția, si ce am putea face sa fie totul in regula. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
Accappy, utilizator
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 15:08, 14 Iunie 2022
E majora, pleaca cand vrea , unde vrea. Nu are ce sa va faca politia.
Mulțumesc frumos pentru răspuns, mai aștept si altele.
E majora. Poate face fix ce vrea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea unei minore de acasa AnO123 AnO123 Bună ziua. Am o prietena, are 16 ani, în octombrie împlinește 17, care are probleme cu mama ei, consuma băuturi alcoolice și ii face scandal în fiecare ... (vezi toată discuția)
Drepturile majorului Antonelalex Antonelalex Daca un baiat de varsta de 18 ani, merge la scoala, are o sora si este in custodia mamei sale, dânsa, mama lui vrea sa îl trimită la tatăl lui fără ... (vezi toată discuția)
Vreau să plec de acasă pentru că am probleme foarte mari cu părinții. mă pot muta la prietenul meu? Împlinesc 18 ani peste o lună Marilena1638 Marilena1638 Bună, am 18 ani fără o lună..Am incercat sa \"supraviețuiesc\" in casa cu părinții mei dacă îi pot numi așa...Nu mă înțeleg deloc cu tatăl meu ... (vezi toată discuția)