avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pentru angajare ,de ce se cere pe lângă copie după ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pentru angajare ,de ce se cere pe lângă copie după cartea ...

Pentru angajare ,de ce se cere pe lângă copie după cartea de identitate și o poză. Asta pe whatsApp.

Alte discuții în legătură

Acte cerute de pagubit celui vinovat, accident rutier fara victime. ... oldgeorge oldgeorge Acte cerute de pagubit celui vinovat, accident rutier fara victime. Situatia: Am lovit in spate un autoturism oprit la semafor, nu am pastrat distanta ... (vezi toată discuția)
Cum ar trebui sa procedez si la ce ma pot astepta daca din neatenție ... neluvot2008 neluvot2008 Cum ar trebui sa procedez si la ce ma pot astepta daca din neatenție si graba in mod special de a nu pierde un loc de munca,am trimis pe whatsapp persoanei ... (vezi toată discuția)
Acum cateva zile un baiat a creat un grup de whatsapp(in care ... Florin Carce Florin Carce Acum cateva zile un baiat a creat un grup de whatsapp(in care sunt in jur de 3-4 copii), acest baiat a facut niste poze unor profesori la orele online. in ... (vezi toată discuția)