avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Repornire firma fara activitate si fara sediu.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Repornire firma fara activitate si fara sediu.

Buna ziua, vreau sa ma lamuresc pentru o firma care a fost infiintata in 2015, nu a avut activitate, i-a expirat sediul de la avocat, care este procedura si cum se poate reactiva? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: VASSY , utilizator 12:14, 10 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua.

Se poate reactiva prin pregătirea tuturor documentelor necesare solicitate de registrul comerțului, schimbând, evident, sediul societății fie la alt cabinet de avocat, fie la un alt spațiu.
Din punctul meu de vedere într-o astfel de situație aveți nevoie de ajutorul unei persoane de specialitate.
Puteți apela la un avocat sau puteți discuta la Registrul Comerțului, poate găsiți un funcționar binevoitor care să vă explice ce documente trebuie întocmite și cum trebuie sa le intocmiti.
Va multumesc mult pentru raspuns....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare actiuni daniela2500 daniela2500 am fost la avocat si am facut uncontract de cesiune parti sociale catre asociata mea si care atentie avocata unde am fostnu si-a pus stampila nu stiu cum o ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl angcris angcris Vreau sa infiintez un SRL. Cu ce trebuie sa incep ? Care sunt pasii de urmat ? Te poti ocupa singur de infiintare sau e mult mai comod sa apelezi la un avocat? ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o intreprindere individuala de ce am nevoie? CHICOSU CRISTINA CHICOSU CRISTINA buna ziua, am terminat facultatea pe domeniul contabilitate si informatica de gestiune,vreau sa ma inscriu la cursurile CECAR dar mai intai sa-mi deschid o ... (vezi toată discuția)