avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Erbicidare in gradina vecina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Erbicidare in gradina vecina

Buna ziua!
Asi dori sa intreb ca exista o reglementare exacta prin care se prevede o distanta bine determinata de vecinii de gradina, la care se poate aplica erbicide in zona urbana? (Am o gradina de zarzavaturi si pomi frutiferi pentru uz propriu.) Vecinul foloseste erbicid pentru buruieni. El are pomi fructiferi in gradina, dar nu stiu daca foloseste recolte.... In loc de a cosi iarba, el foloseste erbicid din primavara pana la iarna.
Se poate interzice folosirea erbicidului in vecinatatea gradinii?
Cel mai recent răspuns: Iosif K , utilizator 01:16, 12 Iunie 2022
Nu-i puteti intezice vecinului sa ierbicideze in gradina sa.
Puteti sesiza DJSP, DJSV, Agentia teritoriala de mediu, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, daca vecinul nu respecta instructiunile de aplicare a ierbicidului sau daca vecinul foloseste un ierbicid neomologat in Romania.
Mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Erbicidare gabriel298 gabriel298 Buna ziua, Am o problema si nu mai stiu la cine sa ma adresez. Vecinul meu mi-a erbicidat o portiune de circa 20 cm de-a lungul gradinii. Este al doilea an ... (vezi toată discuția)
Erbicidare teren aflat in apropiere de locuinta ramona_30 ramona_30 Buna ziua. Imi puteti spune daca exista o distanta legala fata de o locuinta/ fantana de apa potabila/ gradina de legume, unde se poate erbicida un teren ... (vezi toată discuția)
Erbicidare și pesticide răspandite cu atomizorul lângă locuință David Nelu David Nelu Vă rog să îmi spuneti daca exista o lege pentru protecția sănătății, locuiesc la casa intravilan și peste drum la 3 metri are cineva un teren , mereu ... (vezi toată discuția)