avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As dori si eu o lamurire ,daca se poate......speta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As dori si eu o lamurire ,daca se poate......speta arata cam ...

As dori si eu o lamurire ,daca se poate......speta arata cam asa...sot si sotie divortati de ani buni, bunuri comune un apartament. Din casatorie au rezultat doi copii. Nu au facut partajul. Intrebarea este.... poate fostul sot sa ii lase partea sa de apartament sotiei sau unuia dintre copii daca nu este facut partajul? Exista vreo alta solutie legală fara partaj?

Alte discuții în legătură

Partaj la multa vreme dupa divort cion59 cion59 Bună ziua. Am fost căsătorit și am împreună cu fosta soție un apartament. Avem împreună și 2 copii. Am divorțat însă acum 12 ani dar nu am făcut ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune_renuntare de buna voie gabi999 gabi999 Bu na ziua As dori si eu sa va prezint urmatoarea situatie, in speranta ca ma veti putea lamuri: sotul meu si cu mine vom divorta in curand. Motivul il ... (vezi toată discuția)
Partaj orsolya orsolya Buna ziua, In cazul unui divort de comun acord dupa o casnicie de 16 ani ce drepturi ar fi avut sotia din apartamentul conjugal, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)