avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca pe bloc exista un afis cu \" Cade Tencuiala\" si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca pe bloc exista un afis cu " Cade Tencuiala" si masinile ...

Daca pe bloc exista un afis cu " Cade Tencuiala" si masinile parcheaza in acel loc, in caz ca va cade tencuiala dupa fatada blocului cine suporta pagubele?
multumesc
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 09:40, 18 Iunie 2022
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu este parcare autorizata ci simplul spatiu afarent condominiului pe care locatarii au decis sa il utilizzeze drept spatiu de parcare auto,atunci,eventualii detinatori de vehicule care ar suferi prejudicii la vehicule urmare caderii de tencuiala de pe bloc,,sunt exclusiv raspunzatori pentru faptul ca au parcat in loc nepermis cu riscurile de rigoare
Si daca masina avariata era in trecere sau stationa temporar din cauza traficului aglomerat sau a unui obstacol ivit pe moment, fara a fi parcata?
Ultima modificare: Marți, 14 Iunie 2022
vlsdan, utilizator
Fiecare raspunde pentru acțiunile sau inacțiunile lui:acel afiș nu ține loc de asigurare de daune.Daca parchezi nepermis răspunzi pentru parcare nepermisa dar asta nu dă dreptul cuiva sa distrugă automobilul din acest motiv.Cum ar fi să vină cineva cu o ranga să distrugă toate mașinile parcate neregulamentar?E tot responsabilitatea șoferilor?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iunie 2022
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! locuiesc într-un bloc în care nu exista asociatie ... MariusTdr MariusTdr Bună ziua ! locuiesc într-un bloc în care nu exista asociatie de proprietari/locatari. în acest caz , pentru daunele provocate de tencuiala căzută de pe ... (vezi toată discuția)
Mașina avariata de tencuiala blocului razvanspiridon razvanspiridon Bună ziua! Mașina mi-a fost avariata de niște bucăți de tencuială desprinse de vânt de pe fațada blocului în care locuiesc. Menționez ca blocul ... (vezi toată discuția)
Asumare responsabilitate petrica2006petrica petrica2006petrica buna ziua, saptamana trecuta mi-a cazut tencuiala de pe bloc exact pe luneta masinii parcata in fata scarii ca toate masinile si mi-a spart luneta ,as vrea sa ... (vezi toată discuția)