avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata rate la timp
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata rate la timp

am o firma care nu mai merge prea bine si mai ales pe timp de iarna si din cauza asta am ajuns sa nu pot plati rata la un teren luat prin credit ipotecar.
am deja mai mult de trei luni intarziere si nu stiu si nici nu primesc un raspuns de la banca daca nu as putea sa prelungesc durata creditului pe mai multi ani astfel incat sa scada rata si sa o pot plati
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 20:23, 18 Ianuarie 2010
insistati cu notificari catre banca prin posta cu confirmare de primire:D

achitati cat puteti lunar ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare dobanda SEFA SEFA buna ziua, in anul 2006 am contractat doua credite de la banca (unul ipotecar pe 25 de ani si celalalt fara ipoteca pe 10 ani),Incepand cu 2009 am avut ... (vezi toată discuția)
Credit europe, credit ipotecar problema asigurari. paperboy paperboy Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu o problema legata de asigurarile de viata si imobil incheiate pentru un credit ipotecar la Credit Europe ... (vezi toată discuția)
Raportare abuziva la biroul de credite DanCalinescu DanCalinescu Buna ziua doamnelor si domnilor, Apelez si eu la dumneavoastra cu urmatoarea problema in speranta unei mici indrumari din partea dumneavoastra. Lucrez in ... (vezi toată discuția)