avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, am tot cautat niste pareri despre S.C. OVB ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, am tot cautat niste pareri despre S.C. OVB Allfinanz ...

Buna ziua, am tot cautat niste pareri despre S.C. OVB Allfinanz România Broker de Asigurare S.R.L. si nu am gasit nimic mai recent. Am gasit niste pareri dar ceva din urma cu 10 ani. Vreau sa imi fac un cont de economii si am fost contactat de ei, doar ca mi se pare putin dubios. A avut cineva experiente cu ei?
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 10:55, 12 Iunie 2022
Părerile, după cum bine știți, au o mare doză de subiectivism. Niște păreri recente puteți găsi aici, de ex.
[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 12 Iunie 2022
Ionica Porumbel, Consultant in arhivarea documentelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se merita sa faci facultatea de drept? AslPls AslPls Probabil o intrebare foarte comuna insa ideea este simpla. Am de ales intre Drept si Academia Navala. Sunt o fire extrovertita, dornica de a invata, eu unul ... (vezi toată discuția)
Firma offshore - legalitate, impozite, investitii, plati raduma raduma Recent am citit despre firme offshore si am cateva intrebari: 1. Cum poti adunce banii legal in tara? 2. Este legal sa nu platesti impozit in Romania daca ... (vezi toată discuția)
Suspendare alocatie narin narin Buna ziua, referitor la acordarea / suspendarea alocatiei doresc sa va intreb urmatoarele: fiul meu este nascut in 1999 in Ro, am beneficiat de alocatie care ... (vezi toată discuția)