avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Le-am trimis parintilor bani din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Le-am trimis parintilor bani din strainatate pentru ...

Buna ziua. Le-am trimis parintilor bani din strainatate pentru a-i ajuta la cumpararea unei case. Ei au pus 55% si eu 45%. Pe acte figureaza doar ei, caci nu am putut veni in tara pentru a semna acte. Cum pot rectifica actelw astfel incit sa figurez si eu ca proprietar cu procentul mentionat mai sus? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CRISTINA FREEMAN , utilizator 21:38, 13 Iunie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns

SOS1000 a scris:

Nu mai puteti , trebuia sa faceti o procura unei persoane care sa va reprezinte si sa cumpere in numele d-voastra . Acum parintii va pot dona o cota din casa iar daca nu sunteti singura mostenitoare ar fi bine sa faceti un contract de imprumut cu ei pentru banii trimisi pentru a evita eventualele probleme viitoare . Va poate ajuta un notar cu alte detalii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce mai pot face leusan leusan Va rog un sfat in urmatoareasituatie: Locuiesc in strainatate cu dubla cetatenie.In anul 1987 am achizitionat un teren si casa sub semnatura privata de la o ... (vezi toată discuția)
Inselatorie la cumpararea unei case,profitandu-se dupa urma celor batrani David777 David777 Buna seara! Va rog din tot sufletul sa ma ajutati cu cateva sfaturi dupa ce o sa va spun pe scurt pe cat posibil. Va rog mult sa-mi spuneti daca o sa se mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin actul de proprietate pe casa? Melisa Elena Melisa Elena Buna ziua , am cumparat o casa de locuit in anul 1984 dar nu am putut Finaliza actul de proprietate deoarece proprietarul a decedat,iar ulterior nu am mai ... (vezi toată discuția)