avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Le-am trimis parintilor bani din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Le-am trimis parintilor bani din strainatate pentru ...

Buna ziua. Le-am trimis parintilor bani din strainatate pentru a-i ajuta la cumpararea unei case. Ei au pus 55% si eu 45%. Pe acte figureaza doar ei, caci nu am putut veni in tara pentru a semna acte. Cum pot rectifica actelw astfel incit sa figurez si eu ca proprietar cu procentul mentionat mai sus? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CRISTINA FREEMAN , utilizator 21:38, 13 Iunie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns

SOS1000 a scris:

Nu mai puteti , trebuia sa faceti o procura unei persoane care sa va reprezinte si sa cumpere in numele d-voastra . Acum parintii va pot dona o cota din casa iar daca nu sunteti singura mostenitoare ar fi bine sa faceti un contract de imprumut cu ei pentru banii trimisi pentru a evita eventualele probleme viitoare . Va poate ajuta un notar cu alte detalii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu masina la partaj liliann liliann Buna ziua sunt in divort cu sotul. sora mea are o masina cumparata cu banii ei care figureaza pe numele sotului. el vrea sa nu o introduca in ... (vezi toată discuția)
Bu bună ziua as avea nevoie de ajutor intr-un litigiu cu părinții ... Alexandra-iulia Alexandra-iulia Bu bună ziua as avea nevoie de ajutor intr-un litigiu cu părinții mei. Acum 6 ani am trimis banii din UK pt cumpărarea unui imobil părinților mei. Ei au ... (vezi toată discuția)
Bună seara. părinții mei dețin un apartament pe care la înțelegere ... nicoleta 70 nicoleta 70 Bună seara. Părinții mei dețin un apartament pe care la înțelegere cu fratele meu îl voi moșteniri eu. Acum copilul meu trebuie sa rezolve o disputa ... (vezi toată discuția)