avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Dacă mi-am reclamat angajatorul pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Dacă mi-am reclamat angajatorul pentru neplata orelor ...

Bună ziua. Dacă mi-am reclamat angajatorul pentru neplata orelor suplimentare, ce masuri se iau în cazul în care un control al celor de la itm a fost deja la firma?În urma controlului efectuat ,mi se vor plăti din urma orele suplimentare?Angajatorul ma poate concedia în urma acestei reclamații?
Cel mai recent răspuns: Anonim36 , utilizator 11:18, 12 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vă poate concedia,dar vă cauta nod în papură, va face zile negre și placați singur după ce nu mai faceți față stresului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În urma controlului, vi se pot achita orele suplimentare...ITM-ul poate trasa ca măsura, prezentarea dovezii plata.
Mulțumesc, ma aștept la asta.

mitabiciclista a scris:

Nu vă poate concedia,dar vă cauta nod în papură, va face zile negre și placați singur după ce nu mai faceți față stresului.

Mulțumesc pt răspuns.

Cornel Vasile a scris:

În urma controlului, vi se pot achita orele suplimentare...ITM-ul poate trasa ca măsura, prezentarea dovezii plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Astept un sfat... andreeamed andreeamed Buna. Lucrez la o agentie de pariuri sportive 12 h pe zi...chiar 13 dar in contractul de munca figurez la 8 h (contract pe care l-am semnat cu buna ... (vezi toată discuția)
Abuz în serviciu as dori sa stiu daca as putea avea castig de ... jacquelline jacquelline Abuz în serviciu As dori sa stiu daca as putea avea castig de cauza într-un proces în care vreau sa-mi acuz șeful pentru abuz in serviciu. În 2018 am ... (vezi toată discuția)
Control itm mateadi mateadi am primit un control de la itm care a luat de la un salariat declaretie (Am inteles ca e un formular tip) Aesta a declarat ca programul de lucru este de 8 ore ... (vezi toată discuția)