Buna. Lucrez la o agentie de pariuri sportive 12 h pe zi...chiar 13 dar in contractul de munca figurez la 8 h (contract pe care l-am semnat cu buna stiinta).Programul este de 2 zile cu doua.De cateva luni bune lucrez chiar si cu 20 de ore mai mult decat colegele mele.Spunandu-i sefei mele care se ocupa de program si care e asistent manager nu mi-a dat nici o explicatie ba chiar mi-a spus ca de cateva luni sunt tot nemultumita de program.In urma unor discutii a decis sa ma mute la alta agentie cautand motive cum ca exista clienti nemultumiti de comportamentul meu si ca as avea reclamatii pe site-ul agentiei,reclamatii de care nu am fost informata pana acum.Am deschis agentia de 1 an si 3 luni in oras si de atunci nu am avut nici o plangere.Nu sunt de acord cu aceasta mutare deoarece stau in chirie,am probleme de sanatate iar naveta cu autobuzul si cu taxiul ma costa alti bani.Cred ca urmareste sa imi dau singura demisia de aceea cauta "nod in papura"Cu managerul nu are rost sa vorbesc deoarece e sotul ei ;) ...la cine as putea apela pentru a remedia situatia? astept un sfat :(
Control itm
mateadi
am primit un control de la itm care a luat de la un salariat declaretie (Am inteles ca e un formular tip) Aesta a declarat ca programul de lucru este de 8 ore ... (vezi toată discuția)