avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul pensie cu salariu Pensia cu reducerea vârstei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul pensie cu salariu Pensia cu reducerea vârstei standard ...

Cumul pensie cu salariu
Pensia cu reducerea vârstei standard de pensionare poate fi cumulata cu salariu în privat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 13 Iunie 2022
Da.
Daca este vorba despre pensie de limita de varsta cu reducerea datorata grupelor/conditiilor de munca.
În prezent, pensia cu reducerea vârstei standard de pensionare poate fi cumulata cu salariu în privat, dar si in sectorul bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de munca in caz de pensionare otilia13 otilia13 La o societate comerciala o persoana poate fi tinuta in functie pana la momentul in care indeplineste varsta de pensionare sau se poate mentine pana la ... (vezi toată discuția)
Pensie + salariu jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Am depus dosarul de pensionare la limita de varsta, dar nu am incetat inca activitatea. Decizia de pensionare va veni peste aproximativ 2-3 luni, ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu dacă am iesit la pensie la 52 ani cu ... papacostas papacostas Cumul pensie cu salariu Dacă am iesit la pensie la 52 ani cu reducerea vârstei standard de pensionare după 34 ani de cotizație in grupa 1 si specială, ... (vezi toată discuția)