avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un teren dobandit ca parte indiviza dintr-o mostenire, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un teren dobandit ca parte indiviza dintr-o mostenire, cu plata ...

Un teren dobandit ca parte indiviza dintr-o mostenire, cu plata taxelor si impozitelor anuale, ce nu este intabulat si nu are carte funciara, se inscrie in declaratia ANI de avere?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:20, 13 Iunie 2022
Da, pentru ca îl aveți în proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Socrii mei care au decedat au cumparat cateva teren pe chitanta ... marcelapatrichi marcelapatrichi Socrii mei care au decedat au cumparat cateva teren pe chitanta de mana . Dupa ce au decedat, cei doi copii ai lui nu au gasit actele de proprietate. La ... (vezi toată discuția)
Teren cumparat cu chitanta de mana alexa67 alexa67 Buna seara. In 1997 am cumparat un teren cu acte de mana, pe care ulterior l-am pierdut pentru ca mostenitorii vanzatorului au dat mostenirea in judecata si ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate silviu1958 silviu1958 Am mostenit un imobil (teren+casa) care este intabulat in cartea funciara , dar pentru care nu exista certificat de proprietate al terenului pe care este ... (vezi toată discuția)