avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua.Detin o garsoniera la parter si as dori sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua.Detin o garsoniera la parter si as dori sa ii fac ...

Buna ziua.Detin o garsoniera la parter si as dorii sa ii fac o usa in loc de geam care sa dea direct in gradina.Pot face aceste modificari si de ce acte nevoie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:52, 13 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți nevoie de autorizație de construire. Mergeți la primăria de care aparțineți și cereți un certificat de urbanism pentru lucrarea respectivă.
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2022
latka, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere ca interventia pe care o doriti vizeaza structura de rezistenta a imobilului de locuit in comun,este necesar sa parcurgeti procedura de realizare proiect tehnic,solicitare eliberare autorizatie de constructie si certificat de urbanism ,documente pe care ulterior in copie urmeaza sa le depuneti la asociatia de proprietari pentru consemnare in cartea tehnica a condominiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare geam în usa Adeliabadabadu Adeliabadabadu Bună! Vreau sa achiziționez un apartament la parter cu terasa. Ieșirea spre terasa exista deja prin sufragerie. Eu as vrea o ușă spre terasa din ... (vezi toată discuția)
Construcție balcon. Diana Sp Diana Sp Bună ziua. Locuiesc la parter, iar apartamentul nu are balcon. Ma intereseaza sa construiesc unul, dar suspendat: platformă, plus cateva elemente metalice de ... (vezi toată discuția)
Bună, doresc sa fac o ușă de trecere în apartamentul vecin ... SimoRon SimoRon Bună, Doresc sa fac o ușă de trecere în apartamentul vecin prin balcon. Cum aflu ce tip de zid este, dacă pot sa sparg și în ce condiții? (vezi toată discuția)