avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna, am fost adoptat pe teritoriul german de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna, am fost adoptat pe teritoriul german de cetățean german. ...

Buna, am fost adoptierst pe teritoriul german de cetățean german. Eu sunt majora și am cetățenia romană neluând cetățenia germana după adopție deoarece sunt majora. Doresc sa întreb dacă pot sa îmi mențin numele părinților mei și nu numele după adopție ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:27, 14 Iunie 2022
Buna ziua, depinde ce prevede legislatia germana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema '' cu nasterea '' ContSters205490 ContSters205490 VA propun urmatoarea problema : >> Doamna '' Ada '' cetatean roman pleaca intr -o croaziera . Doamna '' Ada '' urmeaza ... (vezi toată discuția)
Tripla cetatenie lorica3 lorica3 Buna ziua, am o intrebare:este posibila tripla cetatenie in Germania, adica cetatenie romana, franceza si germana?toate cele trei tari sint membre ale uniunii ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana andreiterntii andreiterntii Sînt cetătean al R.Moldova, am așa o întrebare? cu 4 ani în urma am fost judecat pe dosar penal pentru furt în Germania, ca reclamanți au fost ... (vezi toată discuția)