avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract ANAF si inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract ANAF si inmatriculare

Buna ziua. Urmeaza sa inchiriez o garsoniera pentru care se va face contract la ANAF. Proprietarul este evreu si este plecat din tara, totul se va realiza prin agent. Tot luna aceasta urmeaza sa imi achizitionez si o motocicleta si am un numar preferential care nu mai este valabil pe PH, insa il gasesc sub multe forme pe B (unde inchiriez garsoniera). Pot face cumva sa o inmatriculez pe B?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 08:38, 14 Iunie 2022
Doar daca va mutati si domiciliul in B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autovehicul sh Alexpopescu2 Alexpopescu2 Problema mea este urmatoarea: Doresc sa achizitionez o motocicleta de la o persoana fizica, aceasta persoana fizica a achizitionat aceasta motocicleta la ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto Vladynitu Vladynitu Buna seara,am cumparat și eu o mașina de la un vecin ,Vecinul a cumpărat o de la proprietar pe 15.12.2014 Vecinul o are la financiar doar ca el nu a ... (vezi toată discuția)
Masina inregistrata pe c.m.i GXG29 GXG29 Buna ziua asa dori sa achizitionez o masina inregistrata pe C.M.I ce acte ar trebui sa fac cu aceea persoana pentru a cumpara masina . (vezi toată discuția)