In legea 196/2018 nu zice de viitori proprietari nici asociatie de locatari. Sunt vreo 5 proprietari, 13 cu contract de vanzare fara drept de proprietate si restu chiriasi ANL.
[ link extern ] /
Luati si cititi si va lamuriti. Se pot face si asociatii de chiriasi. repet, insa, fara sa se vada actele, inclusiv cele de constituire a asociatiei despre care vb dvs., cam greu de dat cu parerea.
Am citit. Sunt mai confuz ca inainte.
Sa inteleg ca daca exista cel putin 3 proprietari se constituie o asociatie compusa din cei 3 care impun conditiile lor celorlalti locatari, in cazul meu chiriasi si nonchiriasi/nonproprietari ANL?
Eu cred ca desfiintarea asciatiilor de LOCATARI, in conditiile ANL, este o eroare legislativa.
Asa este. Dar situatia e nerezolvabila pt moment. La ANL oricum nu aveti proprietari deci orice asociatie se constituie, e de "chiriasi viitori proprietari"
Scara a fost 100% ANL si unii si au cumparat cu banii jos. Unii au luat in rate fara drept de proprietate iar jumate au ramas chiriasi printre care si unu care lucreaza la primarie si a facut asociatia, el fiind chirias. Nu i cam cusuta cu ata alba? El raspundea de ANL uri
Anl asociatie
ContSters77368
Buna ziua. Am si eu o problema interesanta. Locuiesc in bloc ANL sunt chirias si nu ne putem infiinta asociatie de locatari. Am incercat pe legea 230/2007 si ... (vezi toată discuția)