avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept de semnătură
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept de semnătură

Buna ziua,
Sunt angajat într-o companie pe postul de consultant vânzări.
In procesul de vânzare întocmesc contracte pe care le semnez (și pun ștampila rotunda) eu cu clientul fara semnătura niciunui manager/director/administrator din compania pt care lucrez.
Întrebarea mea este dacă aceasta semnătura este legală și/sau ce anume îmi asum in nume personal?
Compania este mare, cu mulți vânzători care semnează la fel și niciunul dintre noi nu are imputernicire sau vreun alt document care să ne de-a drept de semnătură.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 6 Iulie 2022
In fisa postului aveti astfel de atributii ?
Buna ziua, in fisa postului exista un paragraf cu autonomia postului și autoritate acordata încheie și semnează contracte de vanzare. Este legal?
Da este legal.
Fisa postului este parte din c.i.m. pe care l-ati semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine semneaza state de plata si declaratii v_florina v_florina Buna ziua, sper ca intrebarea mea sa fie postata in locul potrivit. In cazul in care firma a angajat un contabil sef ( contract de munca norma intreaga, pe ... (vezi toată discuția)
Care sunt persoanele care trebuie sa semneze un c.i.m., pentru angajator ? muraruelena muraruelena care sunt persoanele care trebuie sa semneze un C.I.M., pentru angajator ? - inafara de directorul /managerul institutiei, mai trebuie sa semneze salariatul ... (vezi toată discuția)
Account manager cor ary_eduard ary_eduard Buna ziua, Nu am gasit functia de account manager in Clasificarea ocupatiilor din Romania. Ce functie asemanatoare, prevazuta si in cor, s-ar putea trece ... (vezi toată discuția)