avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, As dori sa stiu teritorialitatea unui RCA, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, As dori sa stiu teritorialitatea unui RCA, pentru ...

Buna ziua,
As dori sa stiu teritorialitatea unui RCA, pentru un atv INREGISTRAT la primarie ( ca si Tractor CF MOTO / CF 800 UTR). Am auzit ca ar fi valabil RCA ul doar pe o raza de 100 km de la primaria la care este inregistrat.

Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:29, 14 Iunie 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atv inregistrat la primarie kismi kismi Buna ziua, am achizitionat un ATV nou cu un motor 500 ccm 4x4, care poate fi inmatriculat la politie, dar nu as vrea sa ma complic cu ITP-ul RCA etc. si as ... (vezi toată discuția)
Inregistrare atv ggagiuu ggagiuu doresc sa achizitionez un atv de 125 cc pentru al utiliza in gospodarie pe post de tractor de circulat o sa circul doar pe drum de tara sau mai bn zis de cimp ... (vezi toată discuția)
Pot sa conduc cu cat b tractor agricol si remorca,pe drum comunal,si/sau ... clejanu ion cristian clejanu ion cristian Pot sa conduc cu cat B tractor agricol si remorca,pe drum comunal,si/sau judetean ? tractorul este inregistrat la primarie cu nr galben, are asigurare rca nu ... (vezi toată discuția)