avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ! Am 58 de ani si de profesie sunt medic. Am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ! Am 58 de ani si de profesie sunt medic. Am lucrat ...

Buna ziua ! Am 58 de ani si de profesie sunt medic. Am lucrat in Romania 20 de ani. Acum locuiesc in Spania si sunt angajata tot ca medic.
Daca ma pensionez anticipat pentru perioada lucrata in Romania mai pot lucra in continuare in Spania ?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru mame care au lucrat si in strainatate in ultimele 24 de luni înainte de nașterea copilului Alexandra 11 Alexandra 11 Bună ziua. Sunt însărcinată în 16 săptămâni iar până în saptamana 20 o sa lucrez in Spania. Din săptămâna 20 o sa ma angajez in Romania pentru o ... (vezi toată discuția)
Infarct miocardic acut! magda_38 magda_38 Buna ziua! Am facut un infarct miocardic in timp ce ma aflam in detasare in Spania, trimis de firma la care lucrez. Mentionez ca sunt conducator auto pe ... (vezi toată discuția)
Am 58 de ani, sunt din orasul ploiesti, am 42 ani vechime si ... Laurentiu Nan Laurentiu Nan Am 58 de ani, sunt din orasul Ploiesti, am 42 ani vechime si as vrea sa stiu daca pot sa ies la pensie in urma legii ce prevede iesirea la pensie cu 2 ani mai ... (vezi toată discuția)