avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună, am stat în concubinaj 8 ani. Concubinul meu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună, am stat în concubinaj 8 ani. Concubinul meu a făcut ...

Bună, am stat în concubinaj 8 ani.. Concubinul meu a făcut un credit și a investit în casa mea și a mai cumpărat și un autoturism pt mine.. Acum am pus capăt relației și as vrea sa plătesc eu creditul în continuare.. Oare cum sa procedez? Se poate face ceva act prin care îmi asum obligația de plata? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:35, 14 Iunie 2022
Buna ziua, doar cu acordul bancii puteti face schimbarea titularului de contract.
faceti un contract de imprumut cu omul, cu plata in rate de x lei cat plateste el rata si ii dati lunar.
intrebati si la banca daca puteti prelua creditul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj si rate la banca neramihai neramihai buna ziua ma numesc mihai si am o intrebare,dar mai intai de toate as vrea sa va povestesc ceva pe scurt in urma cu cativa ani am trait in concubinaj cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o proprietate de vanzare (o casa), am gasit si ... MihaiP. MihaiP. Buna ziua, Am o proprietate de vanzare (o casa), am gasit si un cumparator, insa acesta imi cere sa procedam in felul urmator: vrea sa-mi dea o suma de bani ... (vezi toată discuția)
Casa luata prin credit in concubinaj leo2000ro leo2000ro Buna seara.... Am și eu nevoie de un sfat...deoarece am in trecut un divorț, acum suflu și în iaurt cum se zice. Iată situația mea: -traiesc în ... (vezi toată discuția)