avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general conditie microintreprindere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

conditie microintreprindere

Daca la o micro incepand cu data de 01.01.2010 i se desface contractul de munca unicului angajat aceasta va ramane la conditiile de micro tot anul sau va trece din luna urmatoare la impozit pe profit?
Trebuie depus vectorul fiscal si daca pana cand?
Se bifeaza in acest vector platitoare de impozit pe profit sau pe micro?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ELLABV , utilizator 16:22, 17 Ianuarie 2010
As pune altfel problema: daca se desfiinteaza impozitul pe venitul microintreprinderilor, ce sens mai are sa mai tinem ultimul angajat? Declaratii peste declaratii, taxe si dari nenumarate! Cred ca se va inregistra un val de incetari de contracte de munca pe microintreprinderi odata cu trecerea la impozitul pe profit.

Sugerez autoritatilor sa ne scuteasca de depunerea declaratiei 010 pentru modificarea vectorului fiscal si s-o faca automat, in baza schimbarii legislatiei fiscale.
nu mai sunt microintreprinderi. gata, nu mai sunt valsabile conditiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai indeplinesc conditiile pt micro ? ContSters109653 ContSters109653 Am avut calitatea de micro ( imp.3% ) pana la data de 31.07.2009 , data la care am depus 010 vector fiscal , pentru scoatere din evidenta salarii . ... (vezi toată discuția)
Mai exista microintreprinderi in 2010 ? Ionela Lidia Ionela Lidia LA MULTI ANI! Parerile sunt putin impartite in ceea ce priveste anul fiscal 2010 pentru cei cu imp micro. Sunt anumite persoane din adm. fisc. care spun ca ... (vezi toată discuția)
Formularul 700 la trecerea de la impozit pe profit la impozitul pe veniturile microintreprinderilor andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, Cum se completeaza formularul 700 pentru trecerea de la impozit pe profit la impozitul pe veniturile microintreprinderilor(inclusiv contributia ... (vezi toată discuția)