avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara.In anul 2002,la 3 ani de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara.In anul 2002,la 3 ani de la casatorie(recasatorie),unchiul ...

Buna seara.In anul 2002,la 3 ani de la casatorie(recasatorie),unchiul meu a cumparat un apartament cu precizarea ca desi este casatorit, in contractul de vanzare cumparare proprietar sa fie trecut numai el,intrucat banii proveneau din vanzarea unui apartament inainte de a se recasatori.Acum acesta a decedat si ne intrebam ce drepturi are vaduva acestuia,Precizez ca unchiul meu are un copil din prima casatorie.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:55, 14 Iunie 2022
Soția va moșteni 1/4, iar copilul 3/4

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, ... mateidonea mateidonea Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, sper sa ma ajutati. Unchiul meu (fratele mamei) a decedat recent si a carui sotie a decedat cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire iuliamariana iuliamariana colega ficei mele este in urmatoarea situatie: A implinit 18 ani in aprilie, tatal ei a decedat in iunie2012, fiind divortat de mama ei din 2006 in 2011 iulie ... (vezi toată discuția)
Acte pentru mostenire karla_adz karla_adz Vreau sa ma lamuriti in legatura cu o problema. Am 21 de ani si sunt casatorita legal de 1an si jumatate. In anul 1996 mama mea a decedat, ulterior facandu-se ... (vezi toată discuția)