Vreau sa ma lamuriti in legatura cu o problema. Am 21 de ani si sunt casatorita legal de 1an si jumatate. In anul 1996 mama mea a decedat, ulterior facandu-se actele de mostenire in care tatal meu m-a trecut ca proprietar in locul mamei si putand sa am dreptul la bunuri dupa varsta de 18 ani. Deasemeni a fost trecuta matusa mea, sora tatalui, ca tutore in caz de deces al acestuia. Acest act s-a realizat in prezenta a 2 marori. In anul 2001, tatal meu s-a recasatorit legal. Sotia actuala are dreptul la mostenirea din partea lui tata? Daca da, se poate sa refacem actele si toate bunurile sa fie trecute pe numele copilului meu (fara stirea sotiei) ?
Daca impreuna cu tatal detineti bunuri din casatoria anterioara a tatalui, puteti sa intocmiti un act de vanzare cumparare, prin care, tatal sa va vinda partea din bunuri.Atentie, doar daca sunt provenite din casatoria anterioara.
Mostenire
jaguar26iunie79
Buna ziua!Am o nelamurire in cazul unei mosteniri si as vrea sa stiu urmatoarele:daca sunt singur la parinti si ai mei sunt despartiti de ceva vreme,mama fiind ... (vezi toată discuția)