avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Decizie de impunere inopozabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Decizie de impunere inopozabila

Prin hotarare definitiva in contencios administrativ-fiscal, o decizie de impunere a anaf devine inopozabila contribuabilului prin necomunicare (acesta platise deja impozitul contestat din diverse motive, unul fiind anularea accesoriilor si penalitatilor). In cat timp trebuie sa fie emisa alta decizie de impunere si in cat timp ar interveni in acest caz prescrierea daca nu se emite?

Alte discuții în legătură

Este un abuz din partea primariei sa-mi refuze plata impozitelor actuale? clau1858 clau1858 Buna ziua Am avut un dosar de contencios administrativ, iar de curand s-a dat o solutie nefavorabila contestatiei in anulare pe care am formulat-o. Eu am ... (vezi toată discuția)
Despagubiri impotriva anaf nitmar nitmar Doresc sa stiu daca se pot solicita daune/despagubiri in urmatoarea cauza: -ANAF dubleaza din eroare o declaratie fiscala/2005, astfel societatea apare si ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf fara decizie de impunere adrianadamian2009 adrianadamian2009 Am urmatoarea speta: ANAF a emis si transmis societatii noastre o somatie si un titlu executoriu pentru o suma nereal datorata. Am introdus la ... (vezi toată discuția)