avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara!in 15:04:2017 mi-a fost deschis dosar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara!in 15:04:2017 mi-a fost deschis dosar penal pentru ...

Bună seara!in 15:04:2017 mi-a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea:refuz prelevare mostre biologice art 337.
Îmi puteți spune odată cu ordonanța din 25:05:2022 a intervenit prescripția,dosarul încă nu este pe rol,pe data de 07:06:2022 a fost trimis la camera preliminară.
Cel mai recent răspuns: ionut_ , utilizator 09:58, 17 Iunie 2022
Depinde ce acte s-au facut in dosar si la ce data. Angajati-va un aparator care sa consulte dosarul si sa va spuna exact.
Apărător am angajat,dar nu îmi oferă răspuns concret,am discutat cu alți trei avocați și am primit răspunsuri incerte,ori nu s-au adoptat ordonanța din 25:06,ori așteaptă o hotărâre de la alte complete pentru a le invocat în cerere..despre ce acte spuneți?dosarul este in camera preliminară încă,nu s-au fixat termen de judecată!

Mihăilă Sebastian a scris:

Depinde ce acte s-au facut in dosar si la ce data. Angajati-va un aparator care sa consulte dosarul si sa va spuna exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! Îmi puteți spune după ce perioada se prescrie ... ionut_ ionut_ Bună ziua! Îmi puteți spune după ce perioada se prescrie fapta de conducere sub influenta alcoolului și refuz de probe biologice? Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, refuz prezentare iml claudiuremus claudiuremus pe data de 26-05-2014 am fost testat cu aparatul si am avut 0.51 in aerul expirat dar am refuzat sa ma duc la IML nu am mai avut in 25 de ani nici o abatere ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntare la urmarirea penala la camera preliminara daniel.francu daniel.francu Sperand ca intrebarea poate interesa si alti oameni, as vrea sa-mi spuneti care credeti ca este cea mai buna cale de prezentare in fata judecatorului ... (vezi toată discuția)