avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenzi date de conducerea asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenzi date de conducerea asociatiei de proprietari

Buna ziua.
Va rog frumos sa imi spuneti daca conducerea unei asociatii de proprietari (in special presedintele) are dreptul sa de amenzi la proprietari?
Ma refer la amenzi pt ca asculta muzica sau fac mizerie. Si daca da, care ar fi temeiul legal?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 09:50, 18 Iunie 2022
Legiuitorul nu a prevazut dreptul in favoarea asociatiei de proprietari sau a echipei manageriale sa dispuna aplicarea de amenzi,taxe,etc
Daca eventual exista situatii care contravin normelor de convietuire in comun,asociatia de proprietari se poate adresa cu plangere la autoritatile in drept sa cerceteze
Poate nu ați înțeles bine.Poate președintele cheamă poliția să vină să vă amendeze când faceți gălăgie sau mai aruncați pe fereastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se contesta procesul verbal - cainele nu a purtat botnita Melidna12 Melidna12 buna ziua, am fost amendata in baza unei hotarari al consilului local pentru ca am plimbat cainele pe strada principala fara sa aibe botnita pusa...pe bot. Ii ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala romobil romobil Am primit un PV amenda contraventionala de la POL comunitara Timisoara pentru stationare cu auto mai mare de 3,5 t pe un drum public din Timisoara. Amenda data ... (vezi toată discuția)
Loc parcare reședință am achiziționat o locuință dar nu ... CM1968 CM1968 Loc parcare reședință Am achiziționat o locuință dar nu am cumpărat și loc de parcare,locuri care se puteau cumpăra odată cu achiziționarea ... (vezi toată discuția)