avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ,sunt nascuta in 1970 si am 30 de ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ,sunt nascuta in 1970 si am 30 de ani vechime doresc ...

Buna ziua ,sunt nascuta in 1970 si am 30 de ani vechime doresc sa stiu cand ma pot pensiona anticipat cu penalizare. Multumesc frumos ! o zi buna !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:07, 15 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Condiții de îndeplinit pe actuala legislație:(1)Varsta 58 ani.(2) Stagiul 35 ani, fără stagiul asimilat (cursuri universitare de zi, pensie de învaliditate).
Condiții de îndeplinit pe actuala legislație:(1)Varsta 58 ani.(2) Stagiul 35 ani, fără stagiul asimilat (cursuri universitare de zi, pensie de învaliditate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizare pensionare anticipata tuilleries tuilleries Buna ziua. Am varsta de 58 de ani, 35 ani vechime. Care este penalizarea daca doresc sa depun dosarul pentru pensionare anticipata? Ce vechime ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata luciacita luciacita Buna ziua, tatal meu are 41 de ani de munca, 58 de ani varsta.Cand ar putea iesi la pensie anticipat? Multumesc, Lucia Cita (vezi toată discuția)
Varsta pensionare anticipata janpopa janpopa Buna ziua si la multi ani! Am 59 de ani ,sunt angajat intr-o societate de stat,sunt unic intretinator de familie, am 35 de ani vechime si am 3 ani de grupa a ... (vezi toată discuția)