avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, dacă într-un apartament la bloc nu sta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, dacă într-un apartament la bloc nu sta nimeni de ...

Bună ziua, dacă într-un apartament la bloc nu sta nimeni de câțiva ani, nici măcar sa treacă din când în când, este obligat sa plătească lunar cheltuieli de bloc, și nici măcar nu este o suma modica? Mulțumesc mult !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:08, 16 Iunie 2022
Da, trebuie să plătească toate cheltuielile ce țin de proprietate, repartizate în funcție de cota parte indiviza, fondul de reparații, alte fonduri speciale constituite conform legii. Că trece, ca nu trece, tot aia e.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2022
latka, utilizator
Conform disp L nr 196/2018 detinatorii de bunuri imobile detin drepturi dar si obligatii
Astfel,indiferent daca apartamentul este sau nu locuit ,proprietarul are obligatia lunara sa achite c/v parti comune,
eventual si cote individuale daca nu detine instalate aparate individuale inregistrat consum utilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, as dori sa aflu dacă este obligatoriu si legal sa ... Cricri27 Cricri27 Bună ziua, as dori sa aflu dacă este obligatoriu si legal sa plătesc lunar cheltuieli de bloc, destul de mult,deși nu stau în imobil de cativa ani și ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament semifinisat pt. copilul meu minor. ... Mirela64 Mirela64 Am cumparat un apartament semifinisat pt. copilul meu minor. Am obligția să plătesc fondul de rulment și alte ... (vezi toată discuția)
Dacă nu locuiește nimeni într-o locuință e normal să plătească ... edy007s edy007s Dacă nu locuiește nimeni într-o locuință e normal să plătească întreținere și să i se pună și penalități? (vezi toată discuția)