avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am greșit numele copilului (lipsește o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am greșit numele copilului (lipsește o litera) ...

Bună ziua, am greșit numele copilului (lipsește o litera) când am achitat taxa pt pașaport.Este valabila sau trebuie sa achit din nou? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Voinea Diana Elena , utilizator 10:02, 16 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Pe chitanță apare și CNP-ul? Dacă da nu vă faceți probleme.
Și fără CNP ar trebui, în opinia mea, să fie luată în considerare. E e o greșeală minoră și ar fi absurd să mai plătiți o dată.
Nu după chitanță se completează datele în pașaport.

Pentru liniștea dvs. sunați și întrebați la Serviciul Pașapoarte unde aveți programarea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc frumos!

Manuela Rășină a scris:

Bună ziua,

Pe chitanță apare și CNP-ul? Dacă da nu vă faceți probleme.
Și fără CNP ar trebui, în opinia mea, să fie luată în considerare. E e o greșeală minoră și ar fi absurd să mai plătiți o dată.
Nu după chitanță se completează datele în pașaport.

Pentru liniștea dvs. sunați și întrebați la Serviciul Pașapoarte unde aveți programarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport copil sub 2 ani noss noss buna ziua as vrea sa va intreb daca la un copil sub 2 ani ii pot face pasaport la urgenta...multumesc (vezi toată discuția)
Decontarea taxelor pentru pasaport mercas mercas Buna ziua!In urma cu doua saptamani am depus documentele pentru un pasaport biometric,dar astazi cand trebuia sa il ridic,mi s-a spus ca lipsea ceva din ... (vezi toată discuția)
Imputernicire insotire minor in strainatate luiza-marinela luiza-marinela pot sa fac imputernicirea fara a specifica nr de pasaport.....?ptr ca dureaza inca doua sapt ...si nu mai am timp....cei de la pasapoarte au taiat un colt la ... (vezi toată discuția)