avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna dimineata, Azi dimineata am primit o amenda ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna dimineata, Azi dimineata am primit o amenda stb, aveam abonamentul ...

Buna dimineata,
Azi dimineata am primit o amenda stb, aveam abonamentul copilului si am validat - de ori ori, pt copil si pt mine, prin apasarea butonului 2 de pe aparat care mi-a aratat un plus de 15 min. Controlorul a spus ca nu e valid asa. Mi-a cerut buletinul, i l-am dat, apoi mi-a zis sa platesc 80 lei sau 500 ulterior, dar ar fi pacat. A scris ceva un proces dar eu nu am primit nimic si nu am semnat nimic. Mi-au spus doar ca voi primi acasa amenda.
De retinut ca eram in drum spre serviciu, desi consider ca e nedrept, validasem de 2 ori, totusi m-au dat jos si au fost obraznici si aroganti, spunand ca pe ei nu ii intereseaza daca intarzii la serviciu, ca nu am dreptul sa merg cu tramvaiul ca n-am platit.....desi erau in tramvai si romi care nu platisera, si spuneau ca nu au bani, pe acestia i-au lasat in pace.
Vreau sa stiu, pot contesta amenda?
Eu nu am bani, 500 lei este mult, sunt o mama singura, nu primesc pensie intretinere pt copil - am proces pe rol pt asta....am rate, si in plus, de ceva vreme diagnosticata cu depresie, sunt in tratament. Acest lucru m-a afectat.
Pot contesta amenda? Eu nu am niciun proces verbal, nu am semnat nimic, au spus doar ca sunt in baza de date si voi primi acasa. Multumesc, zi frumoasa tuturor!
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 11:58, 16 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti contesta procesul-verbal de contraventie in termen de 15 zile de cand vi se va comunica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contravenționala stb Estera123 Estera123 Buna ziua !Am avut si eu un incident neplăcut in timpul unei călătorii cu mijlocul de transport in comun in București ,mai exact in tramvaiul 32.Am urcat ... (vezi toată discuția)
Amenda stb freedom1776 freedom1776 Buna ziua, astazi am intampinat o situatie cel putin neplacuta in STB. Veneam de la facultate si am luat tramvaiul 41 spre casa. Cand am ajuns pe burduf am ... (vezi toată discuția)
Taxa/amenda stb Nelu7 Nelu7 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati cu o consultanta asupra situatiei urmatoare : Am urcat in autobuzul STB, mi-am cautat loc, apoi am trimis sms-ul ... (vezi toată discuția)