avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua, Am depus documentatii pentru un PUZ . Nu a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua, Am depus documentatii pentru un PUZ . Nu a fost depus ...

Bună ziua,
Am depus documentatii pentru un PUZ . Nu a fost depus pentru aprobarea lui pe ordinea de zi a ședinței consiliului local iar acum sunt expirate avizele. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:13, 17 Iunie 2022
Să obțineți alte avize... Asta o să vă solicite primăria, când o să analizeze documentația depusă de dvs, în vederea elaborării proiectului de hotărâre. Din păcate, solicitările privind aprobarea de PUZ-uri nu intră pe regimul aprobării tacite și nici al petițiilor, prin care să se stabilească un termen maxim de răspuns din partea autorității publice locale... De multe ori, zac cu anii prin birouri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism-in aer szia2008 szia2008 Buna .Am cumparat un teren in septembrie 2007 , pe care am dori sa construim o casa.Am depus dosarul pentru certif. de urbanism inca din sept.2007.Ni s-a spus ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatarea aprobarii tacite, og 27/2003 Dascalu Camelia Raluca Dascalu Camelia Raluca Am cumparat un teren si ne-am apucat sa facem PUZ-ul. Am obtinut avizul de oportunitate si cand am trecut la pasul urmator,respectiv avizul tehnic consultativ, ... (vezi toată discuția)
Probleme aprobare puz la primarie rahan_X rahan_X Am o problema cu terenul meu. Am inceput anul trecut documentatia de PUZ pentru un teren aflat in proprietatea parintilor. Am luat toate avizele si acum sunt ... (vezi toată discuția)