avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ! Acum un an și jumătate am depus o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ! Acum un an și jumătate am depus o plângere penală ...

Buna ziua ! Acum un an și jumătate am depus o plângere penală ptr Amenințare , Amenințare făcută pe Facebook masanger . In tot acest timp respectivului nu i sa luat nici măcar o declarație , după un an de zile am dat 2 e-mailuri secției de poliție și am întrebat in ce stadiu se afla dosarul dc pana acum nu l au chemat nici măcar la o declarație … ptr ca mi am permis sa pun aceasta întrebare tot eu am fost chemată sa dau declarații cu privire la petiția emailul cu întrebarea mea , astăzi după un an și jum tot eu am fost sunată ca nu au probe Conversația la dosar Conversație pe care eu am printato și am depus-o … cum e posibil in tot a est timp sa nu fie chemat la o declarație , dacă era un tip mai violent și punea in aplicare amenințările ce se Putea întâmpla .
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 13:42, 17 Iunie 2022
Din acest motiv trebuie sa va angajati un aparator in dosarele penale pentru a se implica activ si a oferi un traseu dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii prealabile - amenintare, minor, conditii RorbertIonut RorbertIonut E vorba de o poveste foarte foarte urata. Am fost amenintat de 1 elev de la liceu,ma amenintat in fata la directoare si pe email,inca am mesaju. A depus mama ... (vezi toată discuția)
Tergiversare dosar penal KLTM KLTM Pe fata, politia favorizeaza un golan fara ocupatie la vedere care de doua ori m-a amenintat cu moartea. Desi era o urgenta, de un an nu am fost chemat la ... (vezi toată discuția)
Bani pierduti Florian59 Florian59 In urma cu o luna de zile am pierdut la un market de cartier suma de 800 lei, dar caserita și bodyguardul nu au vrut să mă ajute cu informații, Nici macar ... (vezi toată discuția)