avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita asigurare AUTO casco Sunt asigurat casco ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita asigurare AUTO casco Sunt asigurat casco ...

Buna ziua , referitor polita asigurare casco Sunt asigurat casco de cand am luat masina in leasing si dupa aceeea , Anul 2022 voi intra in posesia unui auto nou si nu as vrea sa intrerupt asigurarea casco ! Se poate face transferul de la auto cel vechi , la auto cel nou ?

Alte discuții în legătură

Penalizari polita casco - leasing nicmar82 nicmar82 Am primit o factura de penalitati la polita casco in valoare de 2000 lei pentru ca nu am mai platit polita casco. Factura de penalitati a fost emisa dupa 1 an ... (vezi toată discuția)
Casco tantelu tantelu Am cumparat o masina in leasing, si in urma unui accident de masina , pentru care eu nu am fost vinovat am descoperit ca nu am Asigurare Casco. Am in ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu firma de leasing bucalae constantin bucalae constantin Am luat in leasing un utilaj pe care l=am achitat la zi pina in luna decembrie 2008 cind am intrerupt achitarea deoarece utilajul mi=a fost furat si am ... (vezi toată discuția)