Urmăresc acest forum de mulți ani și am văzut că există oameni de bine și sfaturi pertinente, de specialitate. Acesta este motivul pentru care solicit consiliere într-o problemă legată de o "închiriere fără contract" a unui garaj către o cunoștință. Înțelegerea a durat o perioadă, dar acum respectivul nu răspunde la mesajele mele legate de contravaloarea chiriei. Ce pot face eu în aceste condiții? Precizez că persoana a schimbat lacătul și nu am acces în garaj.
Dacă sunteți proprietar,tăiați lacătul,dati-i toate lucrurile afara,sau dati-i un termen să părăsească garajul,daca nu,faceți plîngere la poliție!!Daca nu exista contract,înseamnă că ați binevoit a-l ajuta!!
Politia nu are competența in astfel de probleme,daca spargeti lacatul va poate face.plangere penala ca sa va sicaneze susținând cscă au disparut bunuri etc.Evacuare prin instanța singura solutie legala...
Deci începeți procedura legală de evacuare. S-ar putea să trebuiască să răspundeți la multe întrebări incomode, relativ la relația cu respectivul, care s-ar putea să spună că a fost o înțelegere, fără obligații pecuniare, să ceară un termen de eliberare a garajului, să vină cu alte pretenții, etc.