avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Închiriere fără contract. Chiriașul nu respectă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Închiriere fără contract. Chiriașul nu respectă învoiala. Ce pot face?

Urmăresc acest forum de mulți ani și am văzut că există oameni de bine și sfaturi pertinente, de specialitate. Acesta este motivul pentru care solicit consiliere într-o problemă legată de o "închiriere fără contract" a unui garaj către o cunoștință. Înțelegerea a durat o perioadă, dar acum respectivul nu răspunde la mesajele mele legate de contravaloarea chiriei. Ce pot face eu în aceste condiții? Precizez că persoana a schimbat lacătul și nu am acces în garaj.
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 08:53, 20 Iunie 2022
Dacă sunteți proprietar,tăiați lacătul,dati-i toate lucrurile afara,sau dati-i un termen să părăsească garajul,daca nu,faceți plîngere la poliție!!Daca nu exista contract,înseamnă că ați binevoit a-l ajuta!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Politia nu are competența in astfel de probleme,daca spargeti lacatul va poate face.plangere penala ca sa va sicaneze susținând cscă au disparut bunuri etc.Evacuare prin instanța singura solutie legala...
Ultima modificare: Vineri, 17 Iunie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Deci începeți procedura legală de evacuare. S-ar putea să trebuiască să răspundeți la multe întrebări incomode, relativ la relația cu respectivul, care s-ar putea să spună că a fost o înțelegere, fără obligații pecuniare, să ceară un termen de eliberare a garajului, să vină cu alte pretenții, etc.

Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2022
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias in garaj. Stefan91219 Stefan91219 Buna ziua. Recent,am cumparat un garaj.Garajul respectiv are un chirias.Chiria catre fostul proprietar este platita pana in data de 01.06.2020.Am notificat ... (vezi toată discuția)
Evacuare cu probleme (fals,violare de domiciliu, tulburare, incalcare hot jud, etc) crystyanfelciuc crystyanfelciuc In 2003 am cumparat la licitatie prin birou executor jud. o locuinta pentru care pentru a evacua tertii (copii proprietarei, concubin,etc) si proprietara din ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata a fostului concubin al mamei mele SmarandaG SmarandaG Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema: mama mea a trait in concubinaj (fara a incheia casatoria) timp de 10 ani cu un barbat. Acum 2 ani ea a decedat, ... (vezi toată discuția)