avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

1. Mi-au scris la ACTUL, "adeverinta" in loc de "diploma", desi stiu ca le-am dat diploma (dar n-as avea dovezi presupun).

2. Erau obligati conform legislatiei in vigoare asta toamna sa-mi faca carte de munca?
Cel mai recent răspuns: w0lfshad3 , utilizator 20:24, 17 Ianuarie 2010
Cred ca aveti motive pentru procesul intentat dar referitor la carnetul de munca vi s-a intocmit si v-au fost inregistrate studiile.
N-are nici un sens sa dezbat asa ceva aici. In primul rand mi-au inscenat abaterea disciplinara, iar apoi au facut uz de reteaua lor de influenta pentru a ma calomnia, fiindca firmele suna la fostii angajatori spre a se interesa de candidati (desi e ilegal nu pot demonstra nimic daca nu le asculta nimeni telefoanele). Nici in prezent nu pot obtine o slujba sau orice fel de ajutor din cauza lor, desi chiar inscenarea este ridicola (am impins o colega in umeri dupa ce a venit la mine la birou sa dea in mine, aceeasi colega care s-a chinuit un an de zile sa ma dea afara impreuna cu gasca ei din firma). Au dat mita la ITM sa participe la falsificare sub semnatura privata si sa treaca cu vederea numeroasele abateri legale de care se fac vinovati. ITM-ul insa nu se prea face responsabil de prea multe atributii, asa ca nu rezolv mare lucru daca-l trantesc. Au mituit politistii si procuroarea(stau si ma intreb de ce sunt judecat doar de persoane de sex feminin mereu) - astfel incat nu au facut nici un fel de constatari (desi am probe suficiente), si cu aceasta ii voi da in judecata si pe dansii (cel mai probabil saptamana care vine, fiindca le-a expirat termenul). Dealtfel au si tegiversat cu cea mai mare nonsalanta pana acum.

Ei fac toate acestea ca sa demonstreze ca eu sunt rau si ei buni, cu toate ca nu demonstreaza niciodata nimic, decat ca sunt malefici. Au mers atat de departe incat sa-mi "scormoneasca trecutul", asa cum chiar m-au amenintat cu gura lor, cu toate ca n-au cu ce, asa sunt de rai, act de care se fac vinovati in continuare si am tot mai multe probe... desi nu stiu cine o sa ma asculte vreodata. Am strans un dosar de peste 100 de pagini de probe, inscrisuri si declaratii. E ingrozitoare justitia in Romania. Daca am sa castig, am sa-i pun sa trimita mail la toate firmele la care am dat interviu plus si sa-mi dea atestat ca si-au batut joc de mine, inafara de repararea bubei din cartea de munca.

Urma sa particip intr-un internship la o firma renumita, care m-a tinut vreo 3 luni in suspans cu n interviuri. Au zis ca ma accepta... si asa intamplator, mi-au cerut diploma ca sa vada daca pot sa-mi majoreze salariul cu cateva milioane (in rest nu-i intereseaza altceva, zic ei). Bineinteles n-am mai primit nici un raspuns, si sunt sigur ca e una din nepotismele celor de la firma, fiindca chiar ei se bat cu pumnul in piept ca n-am diploma, fiindca mi-au eliberat-o cu intarziere, si nici eu n-am avut timp s-o ridic cateva luni bune). Macar si-au inchis singuri gura, si voi chema aceasta firma la tribuna daca pana la sfarsitul lunii nu am un raspuns de orice fel, sa ateste pentru ce nu m-au angajat asa cum au zis, si refuza sa comunice orice fel de decizie.
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2010
w0lfshad3, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce prevede legislatia in vigoare referitor la adeverintele de absolvire a unei facultati benu elena benu elena Buna, as vrea sa ma sfatuiti si pe mine in legatura cu adeverinta de absolvire a unei facultati la zi, pe care am dus-o sefului meu de la resurse umane si mi-a ... (vezi toată discuția)
Completare dosar personal 17pyd 17pyd Sunt salariat si in urma absolvirii unor cursuri de specialitate in informatica si lb engleza as dori sa mi complet dosarul personal de la resurse umane cu ... (vezi toată discuția)
Inscriere facultate in cartea de munca iust79 iust79 Buna ziua! am terminat de curand a doua facultate (la o universitate de stat) si am mers la locul de munca cu adeverinta eliberata de la universitate ... (vezi toată discuția)