avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Am 3 procese ( 2 in Elvetia si unul in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Am 3 procese ( 2 in Elvetia si unul in Romania) deschise ...

Buna ziua
Am 3 procese ( 2 in Elvetia si unul in Romania) deschise de inca sotul meu. In procesul din Romania a spus la a interogatoriu ca unul din procesele din Elvetia l-a deschis, sfatuit de avocata din Elvetia ca sa il ajute in al doilea proces de acolo. Este legal sa faci asa ceva? Multumesc.
E greu de spus ,depinde de ce obiect au procesele respective,ce se solicita in Elvetia,ce se solicita in Romania etc.Contactati un avocat pt o consultatie eventual online (daca nu sunteti in tara)si o ss va lamuriti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iunie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.imi puteti va rog sa imi dati un sfat? eu am divortat ... alinaelenagagenel@gmail.com alinaelenagagenel@gmail.com Buna ziua.Imi puteti va rog sa imi dati un sfat? Eu am divortat acum.8 ani,am avut un partaj in urma caruia am castigat 400 mil si mobila.Am.lasat mobila la ... (vezi toată discuția)
Detalii proces civil DanCristian199 DanCristian199 Cat durează un proces daca dau pe cineva în judecată? E adevărat că fără avocat poate dura mai mult? Pot sa pun martori daca acestia refuza sa depună ... (vezi toată discuția)
Viza_proces de divort ralu_2008 ralu_2008 Cum ar influenta obtinerea unei vize solicitata de o persoana implicata intr-un proces de divort nefinalizat inca? Data post: Sambata, 21 Martie 2009, ... (vezi toată discuția)