avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... viza_proces de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

viza_proces de divort

Cum ar influenta obtinerea unei vize solicitata de o persoana implicata intr-un proces de divort nefinalizat inca?

Data post: Sambata, 21 Martie 2009, 10:48
Subiect: martor_proces de divort

Care este modalitatea de audiere a martorilor in cadrul unui proces de divort?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Martie 2009
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
1. depinde la ce fel de viza va referiti...:hm:
2. martorii sunt audiati pe baza unui interogatoriu prestabilit de catre avocat si se face la discutia pe fond.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Martie 2009
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
1. viza SUA
2. daca ambele parti sunt reprezentate de catre avocati si au martori, interogatoriul se refera la toti martorii (exista interogatoriu si pt martorii partii adverse)?
eu.ro.lex a scris:

1. depinde la ce fel de viza va referiti...:hm:
2. martorii sunt audiati pe baza unui interogatoriu prestabilit de catre avocat si se face la discutia pe fond.

una este proba cu martori si alta este proba-interogatoriu.
la proba cu martori, in cadrul procesului de divort, pot veni si parintii , fratii, surorile sotilor.
dupa depunerea juramantului, martorul declara tot ce stie dupa care judecatorul si apoi avocatii ii pun intrebari lamuritoare.
puteti pune intrebarti martorilor partii adverse.
nu confunadati proba testimoniala-cu martori cu proba cu interogatoriu.

ralu_2008 a scris:

1. viza SUA
2. daca ambele parti sunt reprezentate de catre avocati si au martori, interogatoriul se refera la toti martorii (exista interogatoriu si pt martorii partii adverse)?

Nu stiu daca se va da viza pt SUA dar se poate incerca daca exista o procedura judiciara in SUA.

In Europe, inainte de a se elimina vizele pentru vest, se acordau vize pentru procese in conditiile in care era necesara prezenta persoanei sau daca vroia sa se prezinte la proces.

avocat Claudiu Lascoschi
Viza si dosarul de divort nu au legatura... Poate ar fi bine sa ne indicati itreaga situatie, ca nu inteleg... Pentru cine ar fi viza, parti sau martori etc. Viza e ca sa plece ei acolo, nu? Cine anume, exact? Care e interesul?
Daca e vorba de o parte, ce e ea, reclamant sau parat?
Unde e dosarul, ca nu inteleg unde se tine el, aici, in Romania, nu? Asa am inteles eu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre jurământul părților în procesul de partaj și costuri proces... cristian damian cristian damian 1. Procesul de partaj se derulează asemănător celui de divorț? Doar avocatul și martorii vorbesc (+ înscrisurile) sau instanța ia în ... (vezi toată discuția)
Interogarea partilor ralu_2008 ralu_2008 in cazul caii de atac (apel) a unei hotarari de divort, se admite interogatoriul partilor sau doar proba testimoniala cu martori? ce alte probe pot fi admise ... (vezi toată discuția)
Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)