avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... 1.Este normal ca administratorul asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

1.Este normal ca administratorul asociatiei de proprietari sa ...

1.Este normal ca administratorul asociatiei de proprietari sa ne pretinda plata ( 1leu) pentru citirea apometrelor ? Mentionez ca apometrele sunt normale (fara citire radio). Citirile le facem noi locatarii, si le trimitem administratorului pentru stabilirea costului.
2. Poate administratorul sa modifice (majoreze) cheltuielile administrative fara sa aiba acordul asocoatiei de proprietari?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:23, 19 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Nu.
2. Nu.
Dacă nu sunteți lămurit, adresați președintelui de asociație o sesizare scrisă, conform art. 28 din legea 196 din 2018, legat de întrebările dvs. Administratorul este doar un angajat.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este temeinica si legala pretentia administartorului de imobil,nu are temei legal,mai ales ca in fapt reprezinta o sursa suplimentara de castig fara documente legale
Aveti dreptul sa comunicati administartorului de imobil index individual fie prin fluturas sau pentru a indeparta orice suspiciune prin poza trimisa telefonic
Depinde despre ce cheltuieli administrative este vorba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere index apometre doinaVis doinaVis Care sint metodele legale de comunicare index apometre? Exista o lege? Se poate transmite poza indexului prin sms , whatsapp , e-mail? Eu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Schimbare apometre bună ziua, as dori sa spun atenției dumneavoastră următoarea ... predaangela predaangela Bună ziua, As dori sa spun atenției dumneavoastră următoarea situație. În blocul în care locuiesc s-au schimbat apometrele individuale de tip vechi, cu ... (vezi toată discuția)
Plata apa neconsumata giullianna giullianna Buna ziua! Pe data de 28 decembrie am fost la asociatie sa declar indexul la apa. Doamna de la caserie imi trecuse deja 1 mc, cu toate ca eu nu am avut consum ... (vezi toată discuția)