avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Un proces de insolventa, dosar \"0\". Dosarul \"0\" ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Un proces de insolventa, dosar "0". Dosarul "0" are urmatorul ...

Un proces de insolventa, dosar "0". Dosarul "0" are urmatorul termen in 16.09.2022. Doi creditori au depus cerere de anulare a deciziei adunarii creditorilor de prelungire a planului de reorganizare, dosarele "8" si "9". Eu sunt creditor salariat, parte in dosarul "9", iar in dosarul "8", contestatarul este ANAF. In dosarul "9", solutia pe scurt este: dosar conexat la dosarul "8" si documentul este: Încheiere finală (dezinvestire). Nu se mentioneaza urmatorul termen.
In dosarul nr. "8", solutia este: pentru citarea contestatorilor cu câte un exemplar al întâmpinărilor formulate de practicianul în insolvenţă, iar documentul este: Încheiere anulare cerere. S-a fixat urmatorul termen care coincide cu acela din dosarul "0", 16.09.2022.
Intrebari:
1. Ce inseamna "Incheiere anulare cerere", mentionata ca document in dosarul "8"? S-a anulat cererea depusa de ANAF, deci prelungirea planului de reorganizare ar putea fi confirmata fara a mai astepta termenul din data de 16.09.2022?
2. Ce am eu de facut ca sa pot sa imi incasez pana la urma creantele salariale datorate de angajator pentru o perioada de 10 luni? Mentionez ca insolventa s-a deschis in 2017, deci dureaza de 5 ani, in care creditorilor salariati nu li s-a distribuit nicio creanta, desi prin graficul de plata din planul de reorganizare ar fi trebuit sa incaseze pana acum 38% din creantele salariale mentionate in tabelul definitiv al creantelor.
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 09:33, 28 Iunie 2022
Cred ca va puteti lamuri dupa ce se redacteaza incheierea judecatorului sindic si dupa ce o cititi.

Ar trebui sa verificati redactarea periodic, astfel incat sa nu iesiti din termenul de atac, daca este cazul.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi insolventa sau reorganizare? aZu aZu Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de 80.000 ron, din care 25.000 sunt tva si impozit pe profit iar restul penalitati, mentionez ca suntem doi ... (vezi toată discuția)
Urgent_insolventa - cale procedurala_ situatie inedita Alina Tabara Alina Tabara Buna ziua, am o situatie mai deosebita intr-un dosar de insolventa: - debitorul a deschis procedura de insolventa(in februarie 2011), iar eu in calitate ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre termenii insolventa-faliment-procedura simplificata a insolventei. simonapopbarnescu simonapopbarnescu Buna ziua, va rog lamuritima in ceea ce priveste acesti termeni ce au in comun si care este diferenta? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)