avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua numele meu este Raymond am o relație de 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua numele meu este Raymond am o relație de 2 ani și ...

Buna ziua numele meu este Raymond am o relație de 2 ani și câteva luni cui fata eu sunt din Călărași ea este din Lugoj tata nu a fost de acord cu relația tocmai ce am fost la ea și am stat la ea o lună de zile eu am 17 ani și vreau să mă angajez cu soacra mea la lucru să mă pot întreține eu și prietena mea tata îmi spune că mi-a dat foc la buletin și la certificat ce pot face să îmi fac altele eu sunt minor am nevoie de el sau de mama? Pentru că mama este in Italia și nu țin legătura cu ea și am neapărat nevoie de acte cine mă poate ajuta cu un răspuns
Cel mai recent răspuns: Avocatandrei123 , utilizator 14:27, 19 Iunie 2022
Da, aveți nevoie. Atât timp cât sunteți minor, pe la instituții trebuie sa fiți asistat de unul sau de ambii părinți.
Când împliniți 18 ani?

Pe 20 martie anu ce vine fac 18 ani
raluk0207 a scris:

Da, aveți nevoie. Atât timp cât sunteți minor, pe la instituții trebuie sa fiți asistat de unul sau de ambii părinți.
Când împliniți 18 ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte ii trebuie unui minor pentru a trece granita Elena Mitru Elena Mitru Buna ziua.Mama mea a fost intr.o relatie de concubinaj cu un barbat acum 16 ani si 10 luni din care a rezultat fratele meu,fiind recunoscut pe numele lui,insa ... (vezi toată discuția)
Pentru buletin Viosiele Viosiele Buna ziua!Am 17 ani si nu am avut nici o data buletin!Eu am locuit timp de 5 ani de zile in Italia (la varsta de 12 ani am fost nevoita sa plec cu mama mea si ... (vezi toată discuția)
Buna locuiesc in italia și vreau sa o iau pe o prietena dea ... YghYaN.fV@U8Pzb YghYaN.fV@U8Pzb Buna locuiesc in Italia și vreau sa o iau pe o prietena dea mea aici in vacanța o luna eu am 18 ani iar ea 17 ce acte trebuie sa fac. Mulțumesc anticipat (vezi toată discuția)