avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna locuiesc in Italia și vreau sa o iau pe o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna locuiesc in Italia și vreau sa o iau pe o prietena dea ...

Buna locuiesc in Italia și vreau sa o iau pe o prietena dea mea aici in vacanța o luna eu am 18 ani iar ea 17 ce acte trebuie sa fac.
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:12, 19 Martie 2023
Așteptați să împlineasca 18 ani, apoi o puteți lua. Acum fiind minoră, nu poate trece frontiera.
Dumneavoastră personal nu puteți face nici un act. Ea are părinți (tată și mamă) care să-i facă procure la notar.
Ultima modificare: Duminică, 19 Martie 2023
Dapix, utilizator
Nu procura.
Părinții minorei trebuie sa dea o declarație notariala ca sunt de acord ca fiica lor sa călătorească în străinătate, însoțită de dvs.
Prietena dv actualmente este minora si se afla sub tutela parintilor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!as dori sa stiu si eu daca ma puteti ajuta cu un raspuns ... Neagumari Neagumari Buna seara!As dori sa stiu si eu daca ma puteti ajuta cu un raspuns la o problema.Sotul meu este plecat în străinătate și vreau să merg la el definitiv ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei,deplasare in u.e. nicu 68 nicu 68 Fiul meu vrea sa plece in vacanta de vara la mama lui care se afla in Italia,unde se va deplasa insotind niste cunostinte ale noastre, pe cale rutiera.Va avea ... (vezi toată discuția)
Minor de 16 ani poate calatori singur in strainatate? axa7070 axa7070 buna , poate calatorii singur in stainatate un minor de 16 ani? Problema mea este cred destul de des intalnita . Ambii parinti sunt plecati la munca in ... (vezi toată discuția)