avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Masina mea a fost lovita in incinta unei ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Masina mea a fost lovita in incinta unei firme particulare, ...

Buna ziua,
Masina mea a fost lovita in incinta unei firme particulare, ( o hala acoperita ) de un coleg de serviciu.
Intrebarea mea este daca RCA-ul este valabil, nefiind vorba de drum public.Va multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Accident auto ușor, păgubitul cu rca expirat: e adevărat că asigurătorul nu-i va plăti despăgubire în acest caz? atomix60 atomix60 Buna ziua, am avut un mic accident (fara victime) cu un alt participant la trafic in parcarea unui magazin, mai exact soferul a dat cu spatele si mi-a rupt ... (vezi toată discuția)
Despagubiri vatamare corporala prin accident rutier Fratzika Fratzika Buna ziua. Am si eu o intrebare cineva cunoscut a avut un accident cu masina lovind pe trecerea de pietoni o femeie. Problema ar fi ca femeia nu a fost lovita ... (vezi toată discuția)
Accident rutier produs cu alcool Tavi29 Tavi29 Buna sera am o intrebare am lovit o masina stationata pe margina drumului am fost gasit de cei de la politie cu alcool 0,43 in aer!intrebarea mea este daca ii ... (vezi toată discuția)