avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident rutier produs cu alcool
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident rutier produs cu alcool

Buna sera am o intrebare am lovit o masina stationata pe margina drumului am fost gasit de cei de la politie cu alcool 0,43 in aer!intrebarea mea este daca ii dau asigurarea la masina firma de asigurări ii repara masina in codurile in care eu am fost gasit cu sub influența băuturilor alcoolice!multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:32, 5 Mai 2018
Firma de asigurari il vor despagubi iar ulterior se va indrepta impotriva dvs ptr a recupera paguba.
Am vorbit cu cei de la asigurări pers care mia încheiat polița si mia spus că daca este vb de alcool nu despagubeste

cyan a scris:

Firma de asigurari il vor despagubi iar ulterior se va indrepta impotriva dvs ptr a recupera paguba.

Chiar nu ma poate ajuta nimeni specializat in domeniu
Buna ziua,

Legea RCA:
Indiferent de locul în care s-a produs accidentul de vehicul - pe drumuri publice, pe drumuri care nu sunt deschise circulaţiei publice, în incinte şi în orice alte locuri, atât în timpul deplasării, cât şi în timpul staţionării vehiculului asigurat, asigurătorul RCA acordă despăgubiri până la limita de răspundere prevăzută în contractul RCA pentru:
e) prejudiciile provocate terţilor, drept consecinţă a conducerii vehiculului sub influenţa băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor.

In concluzie: se despagubesc pagubele pe care le-ati produs.
Indiferent de sitatie, in final, tot dvs. sunteti bun de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca: incident sofer baut - despagubire? Nou_utilizator Nou_utilizator Asigurare auto: Incident cu un sofer baut Buna ziua, Am avut un incident auto cu un sofer baut, care in urma analizelor de sange, e posibil sa fi avut ... (vezi toată discuția)
Cât este amenda pt alcoolemie 0.83 in aer pur expirat, cu accident? Mari96 Mari96 O persoana cu alcoolemia 0.83 a făcut accident ( a lovit o alta masina datorită nepastrarii distanței, în mașină lovită se afla un copil. La fața ... (vezi toată discuția)
Rca s3bash s3bash Buna seara, Intrebarea mea ar fi urmatoarea : Daca o masina asigurata RCA la societatea X se aprinde si de la aceasta ia foc o masina aflata in ... (vezi toată discuția)